El Saló del Vehicle d’Ocasió s’ha beneficiat enguany del pla PIVe d’ajuts impulsats pel govern. Això, sumat als preus més assequibles dels vehicles de segona mà, ha fet que les xifres de vendes en els primers dies hagin superat el 30% de l’estoc actual. Com cada any, els vehicles més demandats són els vehicles d’ocasió, cotxes amb 4 o 5 anys d’antiguitat però amb preus molt rebaixats. Els quilòmetre zero i els seminous d’un o dos anys d’antiguitat, també tenen molta presència al saló.

Els vehicles de gamma alta també llueixen a aquest aparador del cotxe de segona mà. Fabricants com Bentley, Porsche, Maserati, Ferrari, Lotus o Aston Martin s’exposen amb importants descomptes de fins al 60% respecte del preu original, això sí, amb preus encara lluny de la majoria de butxaques.

Qui ni ven ni compra és l’Auto Retro, que enguany homenatja Seat pel 40è aniversari del model 127. El Saló, que obre portes fins diumenge, conté per primera vegada la presència de la firma Harley-Davidson que a més commemora  els 60 anys del model Mercedes-Benz 300 SL “Ales de gaviota” i els 50 de la Montesa Impala.