Foto: Mediapro

La Torre Glòries obrirà al públic el mirador de 360 graus durant la primavera del 2022. La propietat de l’edifici ha encarregat a Mediapro Exhibitions “el disseny i la gestió d’un projecte sense precedents que reinventa el concepte tradicional de mirador”, segons ha anunciat el grup audiovisual en un comunicat.

A més de les vistes del mirador, el projecte també inclourà “una gran obra d’art de l’artista contemporani Tomás Saraceno“. L’autor crearà “una instal·lació dissenyada especialment per a aquest espai que convidarà l’espectador a reflexionar sobre com ens relacionem en un entorn sotmès a interaccions contínues”.

La cúpula de la Torre Glòries en una imatge d’arxiu

La peça de Saraceno “configurarà el reflex dels elements que formen i caracteritzen la seva obra: l’arquitectura, l’astrofísica, l’enginyeria i la justícia mediambiental i social”, segons explica Mediapro al comunicat. Actualment “s’està executant l’obra civil que permetrà allotjar el nou espai museístic, ja que inicialment l’edifici va ser concebut com a espai d’oficines”.

L’any 2019 Merlin Properties ja va anunciar que la Torre Glòries tindria un mirador a l’última planta. L’objectiu és convertir l’edifici en un pol d’atracció turística.