mirador torre glòries

A partir del divendres 20 de maig obrirà portes el mirador de la Torre Glòries, situat a la planta 30 de l’edifici. El projecte, que oferirà vistes de Barcelona de 360 graus, es va començar a gestar el 2017 després que l’empresa MERLIN Properties adquirís la torre. Les entrades es posaran a la venda aquest dimecres a partir de les 10 h, a través de la pàgina web. L’any 2019 la companyia va anunciar que la Torre Glòries tindria un mirador a l’última planta. L’objectiu és convertir l’edifici en un pol d’atracció turística.

Un nou concepte de mirador, amb instal·lacions artístiques

Segons ha informat l’empresa en un un comunicat, el mirador està situat a 125 metres d’altura i, a més d’oferir vistes de Barcelona de 360 graus, es pot veure una instal·lació artística permanent i multisensorial de Tomás Saraceno (l’única d’aquestes característiques al sud d’Europa). Es tracta d’una obra d’art que queda suspesa a la cúpula i que convida a “reflexionar sobre les ciutats i l’ecosistema urbà”.

Abans d’arribar a la planta 30, però, els visitants també podran observar l’espai Hipermirador Barcelona, una instal·lació que uneix art, tecnologia i divulgació científica i que, segons el comunicat, “es mostra la ciutat com un organisme viu que està en constant canvi i transformació”.

Les entrades costaran a partir de 15 euros i n’hi haurà de modalitats diferents. Totes les visites inclouen un servei d’autoguia en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany).

Altres miradors a Barcelona

A la ciutat diversos miradors en edificis privats i la majoria es troben en restaurants on cal fer algun tipus de consumició. És el cas, per exemple, del de la Torre d’Alta Mar o alguns hotels del passeig de Gràcia.

L’espai públic, però, ofereix molts espais per veure la ciutat a vista d’ocell: la carretera de les Aigües, el mirador de l’Alcalde (a Montjuïc), el Tibidabo, els búnquers del Carmel o el mirador de Torre Baró.