consum alcohol joves

(ACN) El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, alerta que han detectat un augment de festes en domicilis particulars en les darreres setmanes: “Ens preocupen”. Durant una visita al Parc de Bombers de Girona, Sàmper ha afirmat que aquest tipus de botellades són “de difícil control” perquè és complicat poder entrar en un domicili quan es tracta d’infraccions que acaben en sancions administratives.

Quines restriccions i mesures hi ha a Catalunya?

Malgrat això, Sàmper ha recordat que les multes poden ser “molt importants” i ha fet una crida als que les promouen, a qui ha demanat “paciència”. “En un parell de mesos, com a màxim, tindrem temps de tenir un estiu, no com el del 2019, però millor que el passat”, ha dit. En relació amb això, el conseller ha insistit que l’evolució d’aquesta quarta onada és diferent a les anteriors i que “obre el camí a l’obertura de moltes coses”. Entre les quals, l’oci nocturn.

Coronavirus, en directe

Justament i en el cas de Barcelona, la setmana passada, el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, va avançar que a Barcelona ja s’han cobrat prop d’1.200.000 € de sancions imposades per saltar-se les mesures anticovid.