Més de 300 persones s’han aplegat aquest migdia a les portes de l’Ajuntament per fer un minut de silenci per la mort del company apunyalat dilluns, 20 de gener. Polítics municipals de totes les formacions amb el personal del Departament de Comunicació al capdavant han recordat aquest treballador municipal visiblement afectats. El planter consistorial ha traslladat el condol a familiars i amics i n’han recordat el “tarannà afable, professional i col·laborador”.

L’home va ser apunyalat al carrer del Paradís, a tocar de la plaça de Sant Jaume, i va ser traslladat d’urgència pel SEM en estat crític. Al cap de dos dies va morir. L’autor de l’apunyalament va ser detingut i es troba als jutjats en espera de comparèixer davant del jutge de guàrdia. Se’l relaciona amb la mort de dues persones més.

Feia tres anys que la víctima treballava al departament de continguts digitals a l’àrea de premsa de l’Ajuntament. Era doctor per la Universitat Pompeu Fabra i impartia classes com a expert en xarxes socials i comunicació digital.