MIKEL RIUS, organitzador del Barcelona Beer Challenge "El jurat valora cinc camps: un d'aspecte visual, un d'olfactiu, un gustatiu, un d'adequació a l'estil i per acabar un de valoracions generals." MARC GARCIA, membre del jurat "Estem intentant tastar el màxim de cerveses possibles per poder-les ponderar entre tots i que la cervesa la tastin almenys quatre persones diferents perquè el veredicte sigui al més just possible."

Aquest és el primer concurs de cerveses artesanes amb jurat professional de l’estat espanyol. Tot i que aquest dissabte els jutges ja han començat a tastar els més de 100 estils de cervesa que participen al concurs, el resultat final de la competició no es decidirà fins diumenge.

Tal com expliquen els membres del jurat, el que més es valora són les qualitats visual i olfactiva, però sobretot el gust. També es tindrà en consideració que cadascuna de les cerveses elaborades artesanalment s’adeqüi a un dels 40 estils i 120 subestils de cervesa que existeixen.

Els premis per a les millors cerveses que es tastin aquest cap de setmana s’entregaran el proper 6 de març, dins dels actes del Barcelona Beer Festival 2016, en una cerimònia que se celebrarà al Museu Marítim.