Fèlix Millet tenia 43.000 euros guardats en una caixa forta. Estaven repartits ens feixos de bitllets de 500 euros. Uns diners que, segons ells, eren per cobrir despeses personals. Els agents se'ls van emportar, igual que una trentena de quadres, litografies i gravats que tenia penjats a les parets. La majoria, d'artistes reconeguts, com Antoni Tàpies. Totes aquestes obres són ara al magatzem del Museu Nacional d'Art de Catalunya, on les estudiran i les taxaran. De fet, els tècnics del MNAC van seguir molt de prop l'escorcoll. Ells eren els encarregats de dir quines eren les peces més valuoses. Els agents també van trobar diverses obres d'art a casa de Jordi Montull. En aquest cas, però, les han hagut de deixar allà perquè no hi havia cap pèrit que les pogués examinar. També van localizar 10.000 euros dins d'un sobre. Diu que s'havia oblidat que els tenia guardats allà. Pensava que els hi havien robat. Fins ara, l'expresident del Palau i la seva mà dreta havien amagat tot aquest patrimoni al jutge. Però més enllà d'art i diners, l'escorcoll ha permès localitzar documentació i dos ordinadors que podrien ser molt valuosos per a la investigació. La fiscalia espera que els doni pistes d'on van anar a parar els milions d'euros que suposadament Millet i Montull es van emportar del Palau.

Segons Fèlix Millet, els 43.000 euros que tenia a casa eren per cobrir despeses personals. Estaven repartits en diversos feixos de bitllets de 500 euros.  A la seva mà dreta, Jordi Montull, li van intervenir 10.000 euros que estaven guardats en un sobre. Diu que s’havia oblidat que els tenia guardats allà. Cap dels dos havia declarat aquests diners al jutge. Tampoc les obres d’art que tenien guardades a casa seva.

Durant l’escorcoll a casa de Fèlix Millet, a més del jutge hi havia tècnics del Museu Nacional d’Art de Catalunya que es van encarregar de fer el peritatge de les obres d’art. Hi van trobar quadres, litografies i gravats. A més, també hi havia diverses escultures, algunes de gran tamany que es van quedar a casa davant la impossibilitat de traslladar-les. El jutge ha nomenat a Fèlix Millet el dipositori d’aquestes obres, que estan embargades i per tant, no es poden vendre. En el cas de Jordi Montull, la policia també hi va localitzar diverses obres d’art però com que no hi havia cap pèrit que les pogués taxar, es van quedar al domicili a l’espera que en els propers dies hi pugui anar personal del MNAC per inventariar-les.

Els agents tenen moltes esperances posades en els dos ordinadors que es van endur de casa de Fèlix Millet. Sobretot, perquè confien en poder trobar alguns documents que els puguin guiar cap als 18 milions d’euros del Palau que no se sap on han anat a parar. S’espera que al llarg d’aquesta setmana el jutge doni l’autorització als Mossos perquè puguin començar a rastrejar els fitxers.