Els manifestants han exhibit banderes espanyoles i catalanes i han cridat consignes en favor de la unitat d’Espanya, com també han cantat ‘Trapero dimissió’, ‘Visqui la Guàrdia Civil’, ‘Puigdemont a presó’. En passar per davant de la Prefectura Superior de la Policia a Catalunya han victorejat els agents que hi feien guàrdia i també ha rebut aplaudiments l’helicòpter de la Guàrdia Civil.

Puntualment, també s’ha pogut sentir algun crit feixista, com ‘Visca Franco” i ‘Arriba España”.


En arribar a la plaça de Sant Jaume, un grup de manifestants ha intentat arrencar el cartell de “Més democràcia” que penja del balcó de l’Ajuntament de Barcelona.

Manifestació davant dels Ajuntaments

Aquest dissabte al matí hi ha hagut una altra concentració, d’unes 350 persones segons fonts municipals, a la plaça de Sant Jaume també de caràcter unionista. L’havia convocat la Fundación Denaes per defensar la unitat d’Espanya i en contra del referèndum d’autodeterminació a les places dels ajuntaments d’arreu d’Espanya.

Durant la concentració s’ha viscut algun moment de tensió quan un ciutadà ha creuat la plaça clamant “Votarem” i ha estat increpat per diversos assistents, per la qual cosa diversos agents han hagut d’acompanyar-lo fora de la plaça per evitar incidents.