JAUME TORTELLA, expresident de l'AV Sarrià "Hi ha alguna gent jove que jo he vist per aquí però és difícil, perquè requereix molt sacrifici, requereix creure-sho, hores de feina..." SANTI LATORRE, president de l'AV Sarrià "Encara no hi havia hagut tota l'explosió urbanística dels voltants, el nucli antic es mantenia molt com a poble, la gent es coneixia moltissim, tothom sabia qui era tothom, i ara això no passa. I diguem-ne, la gent que ha vingut a viure a Sarrià té poc a veure amb aquells que hi havia abans i la seva integració configurarà un Sarrià nou". SARA JAURRIETA, regidora de Sarrià "El més recent és la protecció del casc antic de Sarrià, per ells era una demanda històrica i junts hem aconseguit que això sigui una realitat". Una exposició mostra el passat i present d'aquesta entitat que ha rebut el reconeixement institucional i veïnal amb 496 socis.

L’associació de veïns de Sarrià està de celebració: fa cinquanta anys que es va crear i aquests dies ho han celebrat amb alegria, però també amb una certa preocupació, ja que veuen com de moment no tenen relleu per part dels més joves.

En una sala de la Seu del Districte, ara fa 50 anys, el llavors regidor de Sarrià – Sant Gervasi, Joan Antoni Samaranch, va presidir la primera reunió de l’associació de veïns de Sarrià.  Va ser durant la dictadura; aquesta va ser una de les primeres associacions en formar-se a la ciutat de Barcelona. Avui però, sembla que els joves no hi volen participar.