La gravació més recent, publicada inicialment a Twitter, mostra una parella practicant sexe sobre un dels bancs de l’estació mentre altres usuaris del metro s’hi estan a prop, alguns observant-los i fent comentaris sobre la situació. TMB ha informat que treballa per identificar les dues persones que apareixen en el vídeo, gravat dissabte a les 23.55 h. Segons l’empresa, s’ha obert un expedient per infracció del reglament i de la normativa ferroviària.

Aquest mateix cap de setmana s’ha publicat, també a Twitter, el vídeo extret d’una càmera de vigilància en què s’observa una dona que fa les seves necessitats entre l’andana i el comboi mentre un home evita que es tanquin les portes.

Aquests fets incívics al suburbà gravats per testimonis se sumen a d’altres que en les últimes setmanes han estat protagonistes a les xarxes socials, com les destrosses que alguns seguidors de l’Arsenal van fer a la mateixa estació del cas de la parella mantenint relacions sexuals. Al gener va ser notícia una macrofesta celebrada a la xarxa de metro que va fer que es reforcessin els dispositius de seguretat el cap de setmana.

Hi ha menys seguretat per les retallades, segons els sindicats

Els sindicats del metro han assegurat a BTV que el pressupost destinat a la seguretat s’ha reduït i que se n’ha ressentit la presència de vigilants a les estacions.