Un home i el seu gos es van quedar atrapats aquest divendres en el pipicà del carrer del Priorat, al barri de Sants. Els treballadors de Parcs i Jardins encarregats de tancar a la nit aquest i altres espais van col·locar el cadenat i els van deixar tancats. Usuaris d’aquest espai per a gossos han explicat a betevé que fa setmanes que es queixen que la clausura es fa a les 21 h i no a les 0 h, com indica el cartell situat a l’entrada de l’equipament.

L’home tancat divendres relata que estava assegut al fons del pipicà quan hi van arribar els treballadors. Tal com es pot veure i sentir en un vídeo que ell mateix va enregistrar, els operaris el tanquen a l’interior. Els fets, segons l’afectat, es van produir després que ell es negués a marxar perquè no s’estava respectant l’horari d’obertura.

Més usuaris afectats

No són els únics que han tingut algun enfrontament amb les persones encarregades d’aquesta tasca. Altres usuaris s’han sumat a la denúncia: es queixen que fa setmanes que tanquen el parc abans d’hora i demanen que, tal com s’indica en el cartell, puguin gaudir de l’espai fins a l’hora estipulada.