L’oferta de la campanya d’aquest any és molt més variada que l’any passat, s’ofereixen 543 activitats destinades als nens i adolescents de 1 a 17 anys que organitzaran 322 entitats de la ciutat. Les activitats van des de bressols d’estiu per als més petits, fins a casals, colònies, campaments, rutes i estades fora de Catalunya.

Entre les activitats previstes, destaca el Campus Olímpia, que aquest any oferirà un 30% més d’activitats i de places als equipaments esportius municipals.

Ajuts per les famílies menys afavorides

Per garantir-hi l’accés a tots els nens i adolescents que ho vulguin, i que la situació econòmica familiar no els ho permeti, el consistori destinarà 750.000 euros a ajuts. Podran sol·licitar aquestes ajudes les famílies amb rendes anuals inferiors a 9.959 euros.

La llista provisional de beneficiaris es publicarà el 17 de maig i les famílies tindran deu dies per presentar reclamacions, un període més llarg que l’any anterior. L’11 de juny es publicarà la llista definitiva.

Activitats inclusives

Tot i que en altres edicions totes les activitats eren inclusives, aquest any, per primer cop, s’oferiran activitats organitzades per entitats que treballen amb infants amb discapacitat a l’Eixample, Gràcia i les Corts. Es garanteixen els mitjans tècnics i humans perquè tots els nens poguin gaudir de les activitats, tot i tenir alguna discapacitat.