230 veïns de Torre Baró han estat sense llum durant 14 hores seguides per una avaria en una línia soterrada d’Endesa que s’ha desconnectat. La incidència es va produir dimarts a la nit a les 21.30 h a l’avinguda d’Escolapi Càncer, número 28, a pocs metres del punt on hi va haver una altra avaria fa pocs mesos. Finalment, la llum ha tornat a les 11.30 h d’aquest dimecres. Segons la companyia, la reparació s’ha allargat més del previst per la dificultat d’accedir al punt afectat.

Endesa assegura que ha estat impossible instal·lar un grup electrogen per la manca d’espai, ja que el carrer és massa estret. Els veïns, però, denuncien que la incidència s’ha allargat massa i que no és la primera vegada que viuen una situació semblant.

Els talls de llum, recurrents a Torre Baró

Els talls de llum en aquest punt de la ciutat han estat recurrents els darrers mesos. El mes d’agost hi va haver una incidència, també a l’avinguda d’Escolapi Càncer, que va afectar centenars de persones.

El 2021 va ser un també any complicat per als veïns de Torre Baró, ja que hi van tenir desenes de talls de llum. Per pal·liar la situació, el novembre d’aquell any es va instal·lar un nou transformador al barri.