Avui és la llista de la compra més repetida. "Farem l'escudella i la carn d'olla, un bon entremès i els torrons". S'acosten els dies de Nadal i és l'hora dels bons tiberis. La majoria es decanten per l'opció més tradicional. "Pollastre, pollastre farcit, canelons de Sant Esteve i el pica-pica... doncs gambes, eh". "Lo típic és el pollastre de pagès, el capó, la pava". Tot i que n'hi ha que busquen ser innovadors. "Què més farem? Tonyina a la salsa de taronja. Després farem també l'amanida de formatge de cabra". El rei, com sempre, el pollastre. Una tria, però, que no resulta fàcil. O bé perquè són massa grans... ... o perquè la varietat és massa àmplia. "Això és la pava negra de Salamanca, després tens el coll verd, el faisà. Però el que més sortida té és el pollastre de pagès i el capó". I després de Nadal, Sant Esteve... "Per Sant Esteve sempre faig canelons, però vaig molt cansada". I a la pregunta. Com l'afecta la crisi? "Em veus cara de passar gana? Jeje, no". "Si he de fer sopa de pa, doncs sopa de pa".