matrícula selectivitat 2022

Des de dilluns, 18 de juliol, es manté oberta la matrícula de la selectivitat el setembre. Podran presentar-se a aquesta convocatòria extraordinària de les PAU a Catalunya els alumnes que no van poder fer-la o van suspendre els exàmens del juny o que vulguin pujar nota. Tot seguit t’expliquem quins tràmits has de fer per poder accedir a les proves de la selectivitat del setembre, que es faran els dies 6, 7 i 8.

Matrícula PAU 2022: qui pot presentar-se?

A la selectivitat de setembre s’hi pot presentar qui ja va fer les PAU al juny i no va aprovar-la o vol pujar nota. Als exàmens t’hi pots presentar tantes vegades com vulguis a les PAU per tal d’intentar aprovar o millorar la nota. També poden fer les proves els estudiants que no van aprovar el batxillerat en convocatòria ordinària i ara fan la selectivitat per primer cop.

Com fer el procés de matrícula?

La matrícula estarà oberta entre els dies 18 i 22 de juliol. La matriculació s’ha de fer en línia a través del portal d’accés a la universitat en els terminis establerts i amb la documentació necessària. A través del web també es pot consultar el lloc i l’aula on et tocarà fer les proves.

Un cop que hagis formalitzat la matrícula si gaudeixes d’una bonificació o exempció de taxes has d’incorporar la documentació acreditativa al teu perfil del mateix portal. No s’admetrà documentació enviada per correu electrònic o per la bústia de contacte de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Les taxes i possibles descomptes (família monoparental o nombrosa) són els mateixos que durant les PAU del juny.

Dates clau de les PAU del setembre

En aquesta convocatòria extraordinària de les PAU arrenca un calendari propi que has de saber per no perdre’t res de les proves. Te’l detallem a continuació:

  • Matrícula de les PAU del setembre 2022: del 18 al 22 de juliol.
  • Consulta del tribunal i lloc d’examen: 2 de setembre.
  • Exàmens de la selectivitat 2022: 6, 7 i 8 de setembre.
  • Notes de la selectivitat 2022: 19 de setembre.
  • Sol·licitud per fer la revisió d’examen: del 19 al 21 de setembre.
  • Resultat de la revisió d’examen: 30 de setembre.
  • Sol·licitud per veure els exàmens: del 3 al 7 d’octubre.