L’endemà de l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona, que van ser rebuts per més de 420.000 persones, la ciutat s’ha despertat aquest dijous amb l’emoció per descobrir quins regals hauran deixat a cada casa. És la il·lusió de cada matí del Dia de Reis, que les famílies -i, sobretot, els més petits- esperen durant gairebé tot l’any. A moltes cases també hi ha expectació pel Sorteig del Nen -la loteria de Reis- i pels premis que pugui esgarrapar Barcelona.

Fins a mig matí no s’han vist els primers infants i famílies pels carrers de la ciutat, alguns dels quals han aprofitat per estrenar algunes de les sorpreses acabades de desempaquetar. “Gairebé no he pogut dormir”, explicava en Pol, que amb el seu germà Teo han obert els regals a primera hora “amb molta il·lusió”.

Al parc infantil de la Gran Clariana de les Glòries s’hi han acabat aplegant desenes de nens i nenes. “Estic molt contenta”, ens ha dit la Sara, que hi ha anat acompanyada del pare. Dues nenes més, l’Ona i la Laia, hi han anat acompanyades de tota la família, una estona abans de dinar. “Ens hem aixecat molt d’hora per obrir els regals”, asseguren, i “ens ha agradat molt tot el que ens han portat i també la cavalcada d’ahir”.

Regals a les xarxes

Com és habitual, la troballa dels regals a primera hora s’ha convertit en un fenomen a les xarxes socials, i moltes persones han volgut compartir com ha estat el seu matí de Reis.

Fins i tot la Guàrdia Urbana s’hi ha afegit per desitjar un bon dia de Reis a tots els barcelonins i barcelonines i mostrar un regal força original.