La masia de Can Miralletes és un dels edificis més emblemàtics del Camp de l’Arpa del Clot i fa anys que els veïns en demanen una reforma per evitar que es deteriori. Ara, l’acord d’inversió als districtes entre l’equip de govern i Esquerra Republicana de Catalunya preveu un pressupost de 700.000 euros per reformar l’edifici i també per elaborar un projecte de reconfiguració del parc on s’ubica.

Els representants veïnals celebren la mesura i demanen participar en la decisió dels usos que tindrà la masia en el futur, així com en la distribució dels diferents espais del parc.

Nosaltres el que demanem és un arranjament de la vegetació, dels materials que estan trencats, alguna millora d’enllumenat i també una solució pels despreniments de terra ”
Miquel Catasús, AV Clot – Camp de l’Arpa

Els veïns ja tenen un pla d’ús per a Can Miralletes

L’entitat veïnal de la zona fa més de cinc anys que reclama que s’arrangi la masia i ara està una mica més a prop d’aconseguir-ho. L’Ajuntament ha anunciat una inversió per convertir la masia de Can Miralletes en un equipament. Ara els representants veïnals consideren que és moment de definir-ne els usos. Expliquen que tenen feina avançada perquè quan van iniciar la reivindicació van fer un procés participatiu amb els veïns i les escoles de l’entorn.

S’havia parlat que la part baixa fos un bar que donés servei i controlés l’entorn i la part alta que es destinés a usos juvenils”
Miquel Catasús, AV Clot – Camp de l’Arpa

El consistori ha aprovat també l’elaboració d’un projecte que preveu establir una altra configuració del parc que envolta la masia. Els veïns volen participar-hi, sobretot per preservar el caràcter rural de l’espai i també incidir en els aspectes que cal millorar.