L’Ajuntament convertirà la masia de Can Miralletes, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, en un nou equipament infantil, una ludoteca. El districte de Sant Martí ja ha iniciat els tràmits per rehabilitar la masia i adequar-la a la normativa arquitectònica actual, ja que encara conserva els elements constructius del 1736.

Segons el regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, la masia —situada entre els carrers de Sant Antoni Maria Claret, Conca i Indústria—, està en bones condicions i es conserva intacta. Disposa de 290 metres quadrats i conserva les quatre parets exteriors de pedra i les parets interiors, a més de les bigues, portes i finestres de fusta.

Després d’un estudi per part d’una consultora per valorar l’estat de la finca, el districte de Sant Martí ha decidit ara rehabilitar-la i ja ha encarregat el projecte a Bimsa, que es preveu que hi treballi fins a finals del 2017 i que comenci a executar-lo de cara al 2018. D’aquesta manera, es sanejaran diversos elements que han causat desperfectes pel pas del temps, així com altres adaptacions a la normativa arquitectònica actual.