mapa coronavirus catalunya

Barcelona i l’ àrea metropolitana són, al costat de la conca d’Òdena, a l’Anoia i la Vall d’Aran, les zones de Catalunya on el coronavirus ha deixat més empremta. El Departament de Salut ha difós un mapa interactiu que s’anirà actualitzant amb diferents colors en funció del nombre de contagis per cada 100.000 habitants. El vermell més fosc és el que denota més casos.

En el cas de Barcelona, tal com passa a les ciutats més grans, la recerca es pot fer per seccions. Nou Barris i Horta-Guinardó són alguns dels districtes amb un percentatge de contagis més alt. Roquetes és on hi ha un nombre més elevat de positius per cada 100.000 habitants. A l’àrea metropolitana, Viladecans, el Prat de Llobregat, Badalona o l’Hospitalet són algunes de les zones amb més persones infectades.

Mapa coronavirus Barcelona
Mapa de casos 4 d’abril

El municipi amb la taxa més alta per habitant és Santa Margarida de Montbui, dins de la zona del confinament de l’Anoia. Alguns dels punts on encara no s’han registrat positius són l’Hospitalet de l’Infant o l’Ametlla de Mar. Les taxes de contagiats també es poden consultar per regions sanitàries.

Mapa del coronavirus a Catalunya, municipi a municipi

Salut ha creat aquest mapa del coronavirus a Catalunya on es poden consultar els casos de contagi detectats municipi per municipi. A Barcelona, el mapa interactiu permet anar més en detall i veure a quines zones de la ciutat s’han confirmat més casos.

Resultats dels tests de coronavirus

Les dades actualitzades de la conselleria de Salut també informa sobre els resultats de les anàlisis de coronavirus fetes fins al moment. Fins al 4 d’abril, de les 50.820 proves que s’han fet, 22.380 han donat positiu i 28.435 han donat negatiu. Les dades s’ofereixen segregades per sexes, edats i regió sanitària.