Els fets han passat poc després de les 12 h del migdia. El consistori defensa que l’actuació de la Guàrdia Urbana forma part d’operatius habitualsEls venedors han recollit la mercaderia i han marxat quan han vist els agents. En aquest punt, un dels manters ha quedat estès al terra. Segons Tras la Manta, ha estat empès per un agent, mentre que l’Ajuntament sosté que ha caigut en la corredissa.

El venedor ha quedat estès a terra. Segons el col·lectiu a favor dels manters, ha estat inconscient una estona mentre que a l’Ajuntament “no li consta” que el ferit hagi perdut el coneixement. Tras la Manta ha criticat l’actuació policial. A més, l’associació diu que l’ambulància del SEM ha arribat després de 20 minuts d’haver rebut l’avís.

Dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han atès el manter. Posteriorment, l’home ha estat traslladat a l’Hospital del Mar amb ferides de caràcter lleu. L’Hospital ha confirmat que l’home hi ha estat valorat de consideració lleu. A la tarda ha estat donat d’alta.