JOAN ITXASO, AV Sagrada Família "No és una manifestació ni contra el turisme ni contra els turistes. És contra un model que propugna un turisme insostenible, al nostre entendre, que posa en perill greument la convivència al barri." GERARD ARDANUY, regidor de l'Eixample "Tot i que hi hagi un impacte brutal del temple a l'entorn, des de l'Ajuntament intentem, aplicant les mesures que tenim al nostre abast, perquè aquest impacte que hi ha en 13 illes del barri es redueixi tot i l'increment de visitants any rere any. Aquesta és la nostra obligació. No podem segregar el temple de la ciutat."

Des de l’Assemblea de Veïns de la Sagrada Família, Joan Itxaso ha explicat que “no és una manifestació ni contra el turisme ni contra els turistes” sinó contra un model que propugna un turisme insostenible, al nostre entendre, que posa en perill greument la convivència al barri.

El regidor Gerard Ardanuy ha aprofitat per anunciar dues noves accions per reduir l’impacte del turisme al barri: la incorporació de més agents cívics i la instal·lació d’un pàrquing provisional per a 13 aubtobusos a la cantonada del carrer d’Aragó amb Lepant. Ardanuy ha explicat que s’apliquen mesures per reduir l’impacte del turisme tot i que ha advertit que no es pot “segregar el temple de la ciutat”.