Uns 300 joves s’han manifestat aquest dijous al migdia convocats pel Sindicat d’Estudiants. A la capçalera, s’hi podia llegir la consigna “Per la república dels treballadors i el jovent”. La marxa ha sortit pels volts de les 12.30 h de la plaça de la Universitat i ha arribat a la plaça de Sant Jaume més d’una hora després. La mobilització coincideix amb el segon dia de vaga d’estudiants, que segons el Sindicat d’Estudiants, té un seguiment del 85 %.

El Sindicat d’Estudiants va convocar una vaga de 48 hores per als dies 30 i 31 d’octubre contra la sentència del procés. En paral·lel, el SEPC ha fet una crida a la vaga indefinida a les universitats des del 29 d’ocubre i a una aturada de 48 hores als instituts, també el 30 i 31 d’octubre.

Possible vaga de 48 h a tot Catalunya

El Sindicat d’Estudiants ha anunciat que, conjuntament amb altres entitats, s’estan plantejant fer una vaga a Catalunya que s’allargui dos dies. Volen que no només sigui en l’àmbit universitari, si no també laboral.

El Sindicat d’Estudiants dona suport a l’acampada a la plaça de la Universitat

La mobilització ha arrencat a la plaça de la Universitat, on des d’aquest dimecres al migdia hi ha una acampada de joves contra la sentència del procés. El Sindicat d’Estudiants hi ha mostrat el seu suport.