Els punts de trobada de la iniciativa han estat els Jardins d’Hiroshima, els Jardins d’Enric Sagnier i la plaça d’en Joanic. Des d’aquests tres punts, els manifestants han caminat fins a l’edifici de la Gerència d’Ecologia Urbana. Aquesta és la primera d’una sèrie d’accions que es faran cada dijous.

Els manifestants denuncien l’assetjament  i la persecució policial que han patit en els últims dies, sobretot a Sant Martí, Sant Gervasi, Sants i el Guinardó. En aquest context, defensen els drets dels gossos a utilitzar els espais públics i demanen garantir el benestar dels seus animals.

Espai Gos BCN, en defensa de la convivència 

Espai Gos BCN és una plataforma ciutadana que aposta per la convivència entre persones i gossos a l’espai públic. En aquest sentit, l’objectiu de l’entitat és aconseguir una normativa justa per a les persones amb gos a la ciutat.

La plataforma assenyala el comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, com un dels responsables de la situació que denuncien. Expliquen que no ha convocat la taula de treball a la qual es va comprometre per aplicar l’Ordenança de protecció, tinença i venda d’animals.