manifestació madrid 16 març

La manifestació a Madrid el 16 de març és l’acte final de la campanya de l’ANC i Òmnium Cultural “L’autodeterminació no és un delicte, és un dret”, en contra del judici del procés.

Les entitats sobiranistes, després de la vaga del 21 de febrer i la manifestació del 16 de febrer a Barcelona, criden a omplir el passeig del Prado i a fer una gran manifestació a Madrid per “denunciar la repressió i la vulneració de drets a l’estat espanyol”.

La mobilització serà a les 18 h al passeig del Prado i la impulsen l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, però també té el suport d’altres entitats d’esquerres de Madrid. De fet, a les xarxes ja ha començat a circular també la convocatòria entre aquestes associacions amb l’etiqueta .

Recorregut de la manifestació a Madrid del 16 de març

Malgrat que l’ANC i Òmnium Cultural encara no han concretat el recorregut de la manifestació, es preveu que pugui començar a les 18 h a Atocha i arribi a la plaça de Cibeles a través del passeig del Prado.

JxC, ERC, la CUP, el PDeCAT i altres partits també s’hi sumen

Els partits independentistes també han anunciat que participaran en la manifestació a Madrid del 16 de març. JxC, ERC, la CUP, la Crida, el PDeCAT i Demòcrates ja han concretat el seu suport. També s’hi sumaran representants dels comuns.