A la marxa, que ha sortit de la plaça de la Revolució en direcció a la plaça de Rovira i Trias, s’hi han sumat veïns repicant cassoles des dels balcons. A diferència d’aquest matí, la protesta ha avançat pels carrers de la Vila de Gràcia, lluny del centre autogestionat. Fins allà, s’hi han desplaçat diputats i regidors de la CUP, com Maria José Lecha, Josep Garganté, Eulàlia Reguant i Ana Gabriel, que han seguit la manifestació de ben a prop. Garganté també ha estat present al matí i ha denunciat a través del seu compte de Twitter l’agressió d’un agent dels Mossos d’Esquadra durant les càrregues policials.

Els concentrats s’han tornat a posar màscares amb la fotografia de Manuel Bravo, propietari del local. Precisament, el seu nom, acompanyat de les paraules “Fora del barri”, han estat el lema que ha encapçalat la protesta d’aquesta tarda.

Als volts de les 19 h, la marxa ha arribat a la plaça de Rovira i Trias de manera pacífica i sense incidents. Un cop aquí, s’ha decidit desconvocar la manifestació, però un grup reduït de persones s’ha tornat a concentrar davant del Banc Expropiat, fins que els Mossos s’han retirat, moment que han aprofitat per seure al voltant de l’espai. La seguda ha acabat esdevenint una assemblea, de la qual han anat marxant activistes fins a última hora, amb la voluntat de tornar-hi a partir de demà.