Unes 200 dones s’han manifestat aquest divendres al vespre a Sants -tallant una bona estona el carrer de Sants- per rebutjar frontalment les agressions sexuals. Sota el lema “Sants Feminista i Combativa”, Acció Llibertària de Sants ha volgut posar l’accent en l’oposició a tota mena d’agressions masclistes, i en qualsevol context, ja sigui “a casa, de festa, al carrer, als llocs de treball o d’estudi, als espais polítics o als barris”, han concretat en una piulada a Twitter.

Els organitzadors de la manifestació, que ha estat no mixta, han demanat a les participants que anessin vestides amb roba negra o lila i que dugessin també objectes per fer soroll.

Per una festa lliure d’agressions

La marxa ha volgut ser “preventiva”, tenint en compte que el cap de setmana comença la Festa Major de Sants, i que les festes de Gràcia han acabat amb tres investigacions policials sobre la taula relacionades amb tres agressions sexuals en la recta final de la Festa Major de Gràcia. Uns fets que han provocat que tant dimarts com dijous d’aquesta setmana es convoquessin concentracions i manifestacions de rebuig a tots tres atacs.