La concentració de protesta ha començat passades les set de la tarda. Unes 300 persones s’han concentrat a la plaça de la Revolució per participar en una marxa de rebuig pel desallotjament del Casal Popular de Gràcia. L’espai, ocupat des de 2002, ha estat desallotjat per sorpresa aquest dilluns al migdia per efectius dels Mossos d’Esquadra.

La pancarta que encapçalava la marxa demanava una “resistència per tots els mitjans necessaris” davant del desallotjament de l’espai. La manifestació ha transcorregut per Torrent de l’Olla, la plaça de la Vila de Gràcia, el carrer de Goya, Gran de Gràcia, Astúries i un altre cop Torrent de l’Olla. Durant el recorregut, la majoria de façanes de les oficines bancàries del barri han quedat pintades i algunes han acabat amb els vidres trencats.

Un cop desconvocada la marxa, s’han produït diversos incidents, amb l’actuació de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra als voltants de la plaça de la Revolució. Diverses fonts parlen d’almenys un ferit durant les càrregues policials.