manifestació 11 setembre urquinaona diada 2022

L’esquerra independentista ha anunciat aquest dimarts una manifestació l’11 de setembre a la plaça d’Urquinaona amb motiu de la Diada 2022, que se suma a la mobilització de l’ANC. Serà a les 18.30 h en aquest punt de Barcelona, a tocar de la via Laietana. Una hora després, a les 19 h, hi ha prevista la celebració d’un acte polític a la plaça Comercial, davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria.

La manifestació la convoca l’organització Alerta Solidària, el sindicat COS, l’organització juvenil Arran, la CUP, Endavant i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Altres manifestacions a Catalunya per la Diada

A Girona, la manifestació serà a les 17 h a l’avinguda de Ramon Folch. A Lleida, a les 12 h a la plaça de la Paeria i, tot seguit, un acte polític a l’avinguda de Blondel. A Reus, la manifestació serà a les 19.30 h al Mercat Central i l’acte polític, a les 20.30 h al Fossar Vell.

Se suma a la manifestació de l’ANC

La gran manifestació de la Diada 2022 convocada per l’ANC també es farà l’11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, que enguany és diumenge. Es farà a la tarda, coincidint amb les 17.14 h, hora en què habitualment els manifestants recorden amb aplaudiments l’11 de setembre del 1714.

La protesta serà en moviment i arrencarà de l’avinguda del Paral·lel, passarà pel Moll de la Fusta fins al passeig d’Isabel II. A continuació, la protesta agafarà l’avinguda del Marquès de l’Argentera i acabarà davant de l’Estació de França. Com l’any passat, allà estarà situat l’escenari des d’on es faran els parlaments i les actuacions musicals. La protesta tindrà 10 punts de trobada per repartir els manifestants.