maleta gegant barceloneta

Els veïns de la Barceloneta s’han sorprès aquest dilluns al migdia quan han vist plantada una maleta gegant inflable al bell mig del passeig de Joan de Borbó, a l’altura del número 76. Segons han explicat alguns testimonis a betevé, aquest element s’ha instal·lat pels volts de les 13 h a la vorera del passeig que pertany al Port de Barcelona. La maleta, que anuncia una marca, no passa desapercebuda i crida l’atenció tant dels veïns com dels turistes que passen per aquest punt.

La maleta fa uns tres metres d’alçària i està ubicada entre dues pilones molt a prop de les taules d’una terrassa i a tocar de les obres del carril bici. L’Ajuntament de Barcelona ha informat que la vorera on s’ha instal·lat pertany al Port de Barcelona i aquest organisme ha explicat a betevé que l’element l’ha col·locat una empresa de publicitat exterior.

La imatge d’una maleta associada al turisme

La maleta de grans dimensions ha despertat indignació entre alguns veïns de la Barceloneta que no l’han vista amb bons ulls. A les xarxes socials, alguns l’han considerada com a un reclam “ridícul”. Cal recordar que enguany el debat sobre el turisme s’ha revifat molt en aquest barri mariner, molt pendent ara dels efectes de la Copa Amèrica de vela.