Magic Line 2022
@SolidaridadSJD

Aquest dimarts, 21 de març, acaba el termini per inscriure’s a la Magic Line, la caminada solidària que organitza des de fa 10 anys l’Hospital Sant Joan de Déu. La mobilització serà diumenge, 26 de març, i s’espera una participació rècord, amb més de 14.000 persones. Aquest any torna el format original de l’activitat, modificat per la pandèmia i es recuperen les caminades col·lectives. A Barcelona hi haurà una festa final al Moll de la Fusta.

Com s’hi pot participar?

L’objectiu de la Magic Line és recaptar diners per a projectes de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Per participar-hi s’ha de formar un equip, d’entre quatre i 20 persones i inscriure-s’hi. Cada equip es marca un repte econòmic. Els dies previs a la caminada pot organitzar actes de sensibilització per aconseguir aquest objectiu. Els equips poden inscriure-s’hi a través de la web de la Magic Line.

Què es farà el 26 de març?

Aquest diumenge, 26 de març, és el dia que es farà la caminada. A més de Barcelona, l’acte se celebrarà de forma simultània a Lleida, València, Madrid, Múrcia i Mallorca. Enguany s’han proposat 25 rutes, però també hi ha la possibilitat que els equips decideixin fer una ruta per lliure. A Barcelona, hi ha 12 recorreguts. Cada ruta és diferent, amb durades i nivells de dificultat diversos. A la ciutat, a més, hi haurà una festa final al Moll de la Fusta amb actuacions musicals, botifarrada i dinamització al llar de tot el dia.

Tots els diners que es recapten durant la Magic Line serveixen per finançar els projectes de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Des dels diferents centres socials i sanitaris atenen persones sense llar, infants i joves, o persones que estan en situació de dependència. Al llarg d’aquests anys han aconseguit recaptar dos milions d’euros i s’han finançat 290 projectes.