CHUNG TAKARPA, El Racó del Sikkim "Som l'únic restaurant de Sikkim que hi ha a Barcelona. Es diu El Racó del Sikkim, és a la zona baixa d'Horta-Guinardó, tocant al Sant Pau. Fem menjar de Sikkin, cuina tibetana. Fem bastant al vapor, saltat, guisat, estofat… Mengem molta carn, no sóm de massala (mescla d'espècies típica de la cuina índia), ni especiada, no és picant. El plat que és molt conegut és el momos, són com empanadilles o raviolis fets a casa i al vapor. Sikkim és un estat de l'Índia, pertany a l'Índia des de fa 30 anys, abans era un regne independent. Som budistes practicants i la gent som molt humil, molt senzilla. No hi ha res per amagar. A través del menjar, de la cuina, volíem donar a conèixer que tot i venir de molt lluny amb la forma que tenim d'elaborar els plats estem molt a prop. A través de la cuina és coneix la cultura, la gent, la forma de viure."

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a