Un pescador ha trobat davant la costa de Tossa de Mar un cadàver en estat avançat de descomposició. Tot i que encara no hi ha els resultats de les proves d’ADN, els investigadors apunten que molt probablement es tracta del veí de Barcelona que va desaparèixer el 28 de febrer després d’anar a pescar a les roques d’Aigua Xelida, una cala propera a Tamariu.

El cadàver ha pujat entre les xarxes d’un vaixell de pesca de Palamós, en estat avançat de descomposició. Tot i això, el cos portava una granota de pescador i unes botes, i per aquest motiu s’apunta que es podria tractar del veí de Barcelona que va desaparèixer fa nou mesos.

Martí Que, de 43 anys, i molt vinculat als barris de la Sagrera i del Camp de l’Arpa, on havia viscut, va desaparèixer el 28 de febrer. Com feia habitualment, cap a les vuit del matí se’n va anar de casa per anar a pescar a Aigua Xelida, a Palafrugell, al nord de Tamariu, i ja no se’l va tornar a veure amb vida. Els efectius d’emergències el van buscar durant set dies però el fort temporal que va afectar la zona els va impedir localitzar-lo.

El cos trobat ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal (IML) de Girona, on els forenses li estan fent l’autòpsia per intentar determinar les causes de la mort i confirmar-ne la identitat a través de l’ADN. Malgrat que faltin aquests resultats, altres indicis trobats pels investigadors apunten que es tracta del veí de Barcelona desaparegut.