El cadàver ha pujat entre les xarxes d’un vaixell de pesca de Palamós, en estat avançat de descomposició. Tot i això, el cos portava una granota de pescador i unes botes, i per aquest motiu s’apunta que es podria tractar del veí de Barcelona que va desaparèixer fa nou mesos.

Martí Que, de 43 anys, i molt vinculat als barris de la Sagrera i del Camp de l’Arpa, on havia viscut, va desaparèixer el 28 de febrer. Com feia habitualment, cap a les vuit del matí se’n va anar de casa per anar a pescar a Aigua Xelida, a Palafrugell, al nord de Tamariu, i ja no se’l va tornar a veure amb vida. Els efectius d’emergències el van buscar durant set dies però el fort temporal que va afectar la zona els va impedir localitzar-lo.

El cos trobat ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal (IML) de Girona, on els forenses li estan fent l’autòpsia per intentar determinar les causes de la mort i confirmar-ne la identitat a través de l’ADN. Malgrat que faltin aquests resultats, altres indicis trobats pels investigadors apunten que es tracta del veí de Barcelona desaparegut.