Alicia Cuadrado, mare de Jaume Collboni

Els Bombers han confirmat que han localitzat sana i estàlvia Alicia Cuadrado, de 73 anys, que havia desaparegut aquest divendres al matí al Vilosell, a la comarca de les Garrigues. Cuadrado és la mare del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Jaume Collboni. En un tuit, els Bombers han informat que l’ha trobada el seu helicòpter i que “està conscient i orientada, però amb una lleu hipotèrmia”.

Ampli dispositiu de recerca

Els Mossos d’Esquadra van denunciar la desaparició de la mare del primer tinent d’alcalde en un tuit aquest divendres al vespre. Cuadrado va sortir divendres al matí a passejar el gos i no va tornar a casa al migdia, moment en què la filla va denunciar-ne la desaparició.

Divendres a la tarda, cap a les 19 h, es va fer una primera batuda sense èxit. Aquest dissabte al matí s’ha reprès la recerca amb 15 dotacions dels Bombers (amb GRAE i unitats canines), 10 patrulles dels Mossos d’Esquadra, i efectius de la Creu Roja i del SEM. També hi han col·laborat voluntaris i familiars cridats pels ajuntaments del Vilosell i del municipi veí de la Pobla de Cérvoles. Finalment, l’han localitzat aquest divendres al matí.

Dues persones continuen desaparegudes

Paral·lelament, els Bombers mantenen la cerca d’un home de 75 anys a Rupit i Pruit (Osona), que divendres al migdia va sortir a caçar bolets per la zona i no va tornar. També es manté la recerca per trobar el Manuel, un avi de 81 anys que va desaparèixer divendres a Badalona i es creu que podria estar pel Maresme.