L’Ajuntament ha lliurat els premis del concurs Encén el Nadal a dues propostes d’enllumenat, una de professional i l’altra de novell, que il·luminaran el carrer d’Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes aquestes festes. En el cas del carrer d’Aragó, la proposta guanyadora és d’una estudiant d’arquitectura, Clara Vidal, que omplirà d’estels aquest carrer cèntric  de la ciutat. Uns estels, difícils de veure a Barcelona per la contaminació lumínica, i que ja s’han començat a col·locar.

L’altre guanyador en la categoria professional és el ‘Projecte sons’, d’Emili Padrós. La seva proposta d’enllumenat s’instal·larà els propers dies a la Gran Via de les Corts Catalanes, i permet fer un recorregut lluminós per tots els sons que ens acompanyen durant les festes nadalenques, començant per tot un clàssic, el ‘Fum, fum, fum’.

Aquest és el primer any que l’Ajuntament impulsa aquest concurs a través de Barcelona Activa, amb l’objectiu d’aconseguir un enllumenat nadalenc únic i de promoure la feina dels dissenyadors de la ciutat, tant dels professionals com de la gent que s’obre camí en aquest camp. Les dues propostes guanyadors, d’un total de 28, han rebut un xec de 10.000 euros.