El Jutjat de Guàrdia de Detinguts número 1 ha deixat en llibertat provisional un dels dos arrestats aquest divendres en la quarta jornada de protestes i aldarulls per l’empresonament del raper Pablo Hasél. El detingut ha declarat i el magistrat n’ha acordat la posada en llibertat amb l’obligació de comparèixer cada 15 dies, segons ha precisat el TSJC.

L’arrestat té causa oberta per desordres públics, atemptat a l’autoritat i resistència. Les dues detencions de Barcelona es van produir al carrer de Balmes amb Ronda Universitat i a la Rambla amb el carrer de Santa Anna.

Quarta nit d’aldarulls

Les detencions es van produir durant la mobilització de divendres, per demanar l’alliberament de Pablo Hasél. La concentració va començar de manera pacífica a la plaça de la Universitat, però després es va dispersar per diversos carrers del centre.

La nit va acabar amb barricades de contenidors cremats, botigues saquejades, sucursals bancàries vandalitzades i moltes destrosses a la Rambla, on es va produir un enfrontament entre la Guàrdia Urbana i un grup de manifestants. Aquest dissabte s’ha convocat una nova protesta.