(ACN) L’activista de l’alberg autogestionat barceloní per a persones sense llar Okupa Casa Cádiz acusat d’abusos sexuals ha quedat en llibertat per ordre del jutge, segons ha avançat la SER i han confirmat a l’ACN fonts judicials. L’home s’havia lliurat voluntàriament als Mossos d’Esquadra aquest dimecres a la tarda després de les denúncies contra ell.

Membres de l’alberg van afirmar dimarts, a través de les xarxes socials, que l’individu havia estat expulsat de l’allotjament i que s’emprendrien les mesures legals que la presumpta persona agredida cregués “oportunes”. Però per la seva banda, el presumpte autor va respondre també a les xarxes negant els fets i mostrant-se “molt dolgut” per unes acusacions “falses” orquestrades per fer-lo fora de l’espai.

Ordre d’allunyament de 500 metres

L’activista ha estat en dependències policials fins a aquest dijous, quan ha passat a disposició judicial. Després de prendre-li declaració, el magistrat ha decidit deixar-lo en llibertat, per bé que ha dictat una ordre d’allunyament de 500 metres de la presumpta víctima i prohibició de comunicar-s’hi. La causa està oberta per un presumpte delicte d’abús sexual.