Un centenar de persones han respost a la crida dels CDR de Sarrià i han tornat a recórrer els carrers del barri per engroguir-los amb llaços. És una acció que fan cada primer dilluns de mes per reclamar “la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats”. En aquesta ocasió han visitat tres dels col·legis electorals de l’1-O.

Concretament, han passat per l’Escola Orlandai, el Centre Cívic Casal de Sarrià i l’Agència Catalana de Residus. Es tracta d’una mobilització que han batejat amb el lema “Engroguim els carrers”. El 7 de maig, l’acció reivindicativa es va topar amb una mobilització d’alguns col·lectius unionistes, que van retirar els llaços que s’anaven col·locant.

És la primera vegada que es duu a terme aquesta acció després dels canvis significatius en el govern català, que ja s’ha constituït, i en el govern de l’Estat, a mans ara del PSOE. Els manifestants han penjat llaços grocs en el trajecte, que ha unit tres punts de votació de l’1 d’octubre. També han dut paraigües folrats de groc i pancartes amb les imatges dels polítics empresonats o a l’estranger.