Desenes de persones han penjat llaços grocs aquest diumenge al matí al pont del Molinet, al barri de Bon Pastor. L’acció, convocada pel Comitè per la Defensa de la República del Bon Pastor, pretén reclamar la posada en llibertat dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural i els consellers, un dia abans que el jutge decideixi si els deixa en llibertat provisional.

No és la primera vegada que un pont de la ciutat es tenyeix de groc amb la mateixa reivindicació. El Comitè per la Defensa de la República de la Sagrera, Navas i Congrés va “enllaçar” el pont de Bac de Roda, més conegut com el pont de Calatrava.

Llaços grocs al pont del Molinet

Aquest diumenge també s’han sumat a la reivindicació els membres del Comitè per la Defensa de la República de Nou Barris, penjant llaços al pont de Sarajevo.

La iniciativa ciutadana arriba després que la Junta Electoral Provincial de Barcelona hagi prohibit a l’Ajuntament tenir desplegada la pancarta amb el lema “Llibertat preses i presos polítics” i que el consistori tampoc pugui il·luminar les fonts de color groc per ordre, també, de la mateixa Junta.