Aquesta és la porqueta Peppa Pig, protagonista d'una sèrie de televisió, i la joguina més buscada de la campanya de Reis. De fet, pràticament se n'han esgotat totes les existències de les botigues. La Peppa Pig ha desbancat la Dora Exploradora, la gateta Kitty i Bob Esponja, les joguines estrella dels anys anteriors. MONTSE BARCONES, dependenta de Tío Sam "Se'ns ha esgotat, queden alguns productes relacionats, però la caravana famosa, no. Són uns dibuixos macos i diferents d'una porqueta per això ha tingut èxit." Les cartes d'aquest any són més curtes i els Reis han esperat a última hora per fer les compres. Avui les botigues de joguines no han parat de treballar. XAVIER TENOR, responsable de Màrqueting de Tío Sam "S'han esperat a l'última setmana de desembre i la primera de gener en comptes d'avançar les compres. Han preferit esperar a finals de campanya." L'oferta de joguines és tan àmplia que a vegades costa decantar-se per una opció. Les joguines relacionades amb el món de la tecnologia cada vegada tenen més tirada. Les tauletes han passat de ser productes exclusivament per a adults a ser un bon regal per als més petits. Malgrat tenir un preu elevat, es valora molt que el pugui utilitzar tota la família.

La porqueta Peppa Pig, protagonista d’una sèrie de televisió, és la joguina més buscada de la campanya de Reis. De fet, pràticament se n’han esgotat totes les existències a les botigues de joguines. Establiments que aquest divendres no han parat de treballar. Les cartes d’aquest any són més curtes i els Reis han esperat a última hora per fer les compres.

Les joguines relacionades amb el món de la tecnologia cada vegada tenen més tirada. Les tauletes han passat de ser productes exclusivament per a adults a ser un bon regal per als més petits. Malgrat tenir un preu elevat, es valora molt que el pugui utilitzar tota la família.