A poc a poc, l'edifici del disseny HUB es va obrint al públic. El proper pas serà la retirada d'aquestes tanques, uns treballs que s'han de fer entre dimecres i divendres de la setmana que ve. D'aquesta manera, es permetrà l'accés a la zona exterior del recinte. A l'interior, però, encara hi queda feina. Les sales on s'ubicarà el museu són buides i no estaran enllestides fins al maig de 2014. Però mentrestant, les obres interiors conviuen amb diversos esdeveniments. ELISABET JUAN, gerent del DHUB "No podem mantenir tancat un edifici ja fet i amb aquest espai públic tan bonic i, per tant, ens autoimposem el repte de compaginar l'obertura d'esdeveniments amb el posar en marxa tot el que serà activitat diària i més recurrent de l'edifici." Les fires i esdeveniments seran una de les activitats fonamentals que es faran en aquest edifici. Fins l'octubre de 2013 ja n'hi ha programades una vintena. En destaca, per exemple, el Barcelona Design Festival, que començarà al mes de juny. Equipaments com la biblioteca o el centre de documentació s'obriran al setembre d'aquest mateix any. I si tot va com està previst, l'edifici estarà en ple funcionament al novembre de 2014.

L’edifici no estarà en ple funcionament el novembre 2014, però s’anirà obrint progressivament. El primer que es preveu fer, entre el dimecres i divendres de la setmana vinent, és obrir al públic l’espai exterior de les instal·lacions, una plaça que unirà les Glòries amb el Poblenou.

Al setembre d’aquest mateix any començaran l’activitat la biblioteca del Clot i el centre de documentació i per a l’obertura del museu caldrà esperar una mica més, fins al maig de 2014. Segons els seus responsables, estan treballant per a reformular les exposicions que, fins ara, acollien altres museus de la ciutat. L’objectiu és fer exposicions polivalents i organitzar activitats, de manera que el públic visiti l’espai amb assiduïtat.