El Club Natació Atlètic-Barceloneta no afluixa el ritme encara que sigui Nadal. Tot i tractar-se de dies festius i que tradicionalment es passen a casa amb la família, les instal·lacions del club han tingut una gran afluència de públic. Al gimnàs, les màquines cardiovasculars eren les protagonistes. Bicicletes estàtiques, màquines de córrer, el·líptiques i de rem no han parat en tot el dia. “S’han de cremar els torrons”, comentava un soci.

A les instal·lacions exteriors del centre també s’hi ha vist molta activitat. Gairebé tots els carrils de les piscines climatitzades estaven plens, i les pistes de sorra i de pàdel han tingut jugadors durant tot el dia. A més, molts dels socis han aprofitat per prendre el sol.

Segons els treballadors d’aquest club, tot i no haver obtingut rècords d’assistència “sí que hem tingut un flux constant de gent que no és normal en jornades festives”. El dia 24 va ser especialment intens quant a afluència, “just abans de començar amb els grans àpats”.

A fora del centre l’escenari ha estat molt similar. La Barceloneta estava plena de gent passejant, però també corrent, anant amb bicicleta o fent surf. En definitiva, el bon temps ha deixat sense excuses a tot aquell que pretenia quedar-se a casa, i molts barcelonins han aprofitat per reduir les calories acumulades en aquests últims dies.