La immensa majoria de congressistes que aquests dies es donen cita al Mobile World Congress són homes. Però la realitat és que cada vegada hi ha més dones que treballen i tenen càrrecs de responsabilitat en el sector de la tecnologia i del desenvolupament d’aplicacions. El repte és donar visibilitat a aquestes dones. I això és el que tracta de fer el certamen Women in Mobile. Un fòrum de trobada que aquest vespre se celebrarà a l’Espai Francesca Bonnemaison i que tindrà uns 200 participants.

La cofundadora de l’entitat, Caroline Ragot, ha destacat, en una entrevista a Barcelona FM, la importància que les joves tinguin lloc dins dins el sector de la tecnologia i afirma que “si sempre s’hi veuen homes, és molt difícil per a les dones més joves que puguin pensar que aquest sector també pot ser atractiu per a elles”.

L’acte del Women in Mobile és a les 19.30 h i comptarà, entre d’altres, amb les veus de Stephanie Peterson, vicepresidenta de marketing i comunicacions estratègiques de l’app Runtastic i Raquel Priego, directora de marketing de Drivy Spain.