La dona de Millet era l’administradora de Bonoima i d’Aysen Producciones, mentre que la de Montull figurava com a responsable de l’empresa Aurea. Aquestes tres societats, que habitualment emetien factures falses o per estudis buits de contingut, van servir perquè Millet i Montull s’adjudiquessin remuneracions extres amb motiu de la celebració del centenari del Palau de la Música.

Marta Vallès i Mercedes Mir s’han limitat a assegurar davant del jutge que no sabien res de les empreses, ja que només ocupaven càrrecs formals, i que confiaven en les gestions dels seus marits. Millet i Montull van confessar el dia de la seva declaració que, mitjançant aquestes societats, van cobrar factures inventades, però sempre han eximit de responsabilitats les seves dones.

On és l’acta que va aprovar el sobresou de Millet?
L’advocat i exsecretari del Palau de la Música, Joan Segura, també ha estat interrogat avui pel jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona. En la seva declaració, ha assegurat que ignora on es troba l’original del llibre d’actes de la junta que suposadament va aprovar el pagament de bonus milionaris per a Millet i Montull.

Segura ha estat imputat en la causa per ser qui suposadament custodiava l’original d’aquest llibre d’actes, però ell diu que el va deixar en mans de la institució abans d’abandonar el seu càrrec.