Les AMPA han reinvindicat la seva feina en un acte lúdic a la plaça d’Orfila de Sant Andreu. Els membres de les associacions de pares i mares han atès les famílies interessades a inscriure els seus fills a l’escola pública mentre els nens gaudien de diferents activitats.

Els membres de les AMPA de Sant Andreu han organitzat un acte reivindicatiu i festiu a favor de l’escola pública a la plaça d’Orfila. Els pares i mares del barri que s’hi han acostat s’han pogut informar sobre les preinscripcions a l’escola pública i resoldre els seus dubtes sobre l’accés a aquests centres.

Les AMPA també han volgut donar visibilitat a les diferents lluites del barri, com per exemple, la manca de places de secundària, la falta de vetlladors per als infants amb discapacitats o la situació d’escoles com La Maquinista, que està en barracons des de fa nou anys. En aquest ambient de reivindicació no hi han faltat activitats per als més petits. Durant tota la jornada han pogut participar en diferents tamborinades, pintar-se la cara o gaudir d’un espectacle d’animació.