(ACN i redacció) La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va assistir a la protesta d’aquest dissabte a l’avinguda Meridiana de Barcelona. Es tracta de la concentració que habitualment hi celebra Meridiana Resisteix des del 2019 i que provoca talls de trànsit en aquesta artèria viària. Gairebé un miler de persones van respondre a la crida del col·lectiu independentista i de l’ANC.

El Departament d’Interior no va autoritzar la protesta i va desplegar un important dispositiu dels Mossos d’Esquadra per impedir-la. Precisament, va ser la presidenta del Parlament, una de les primeres a creuar el carrer per iniciar l’acció.

Moments de tensió

Fins a l’avinguda Meridiana s’hi van desplaçar diverses furgonetes de la BRIMO i ARRO. Un cop tallada l’avinguda Meridiana, diversos agents van intentar desplaçar els manifestants a la plaça que connecta amb el passeig de Fabra i Puig. En aquest moment es van produir diversos episodis de tensió i, fins i tot, algun agent va empentar manifestants amb la porra, sense carregar.