És el taller "Taurons ben a prop", una de les activitats que l'Aquàrium té programades per aquest trimetre. Aquest taller és gratuït per als visitants i pretén mostrar les curiositats dels taurons. L'Aquàrium també organitza jocs de pistes i, fins i tot, nits amb taurons. Els nens que s'hi apuntin dormiran amb sacs de dormir i llanternes entre aquests animals, que s'han convertit en el centre de les activitats de l'Aquàrium. PATRICI BULTÓ, director de Biologia de l'Aquàrium de Barcelona "L'objectiu és conèixer més la natura, conèixer més el món dels taurons i crear entusiastes dels taurons. Els taurons s'estan extingint. Si extingim els taurons, extinguirem moltes altres espècies que depenen d'ells". I per als més agosarats... I quina millor manera de saber-ho que aquesta. Els més cuirosos poden participar a la visita a la zona tècnica, el lloc que normalment no es pot visitar per conèixer més a fons el funcionament de l'Aquàrium. Els qui facin aquesta acitvitat podran visitar també la sala de quarentena, que és on es troben els peixos que acaben d'arribar i els que estan malalts i s'han de curar.

Aquesta iniciativa, que es durà a terme els caps de setmana, des del 18 de setembre al 19 de desembre, ajudarà a conèixer com viuen els taurons o quines espècies habiten les nostres aigües. A més, els visitants podran
observar  de ben a prop la pell o les mandíbules d’aquests animals  i també conèixer amb detall com el personal de l’Aquàrium els cuida.