Concretament, l’Ajuntament destinarà mig milió d’euros a recuperar llicències i reordenar el Mercat del Besòs, per tal d’alliberar espais i poder millorar els accessos i la zona de càrrega i descàrrega. També invertirà 500.000 euros al Mercat del Carmel, on també vol accelerar la recuperació de llicències per guanyar espai i poder millorar la façana i els accessos. A més, també s’ha previst gastar 150.000 euros en la redacció del projecte bàsic per al nou Mercat Montserrat.

De l’ampliació de la inversió, també se’n beneficiarà el Mercat de la Boqueria, que disposarà de 507.00 euros per avançar en la remodelació que preveu enderrocar parades per alliberar passadissos i millorar el sistema d’il·luminació.

La remodelació del mercat de la Vall d’Hebron avança a bon ritme

L’alcalde accidental, Jaume Collboni, ha anunciat la nova partida pressupostària durant una visita d’obres al Mercat de la Vall d’Hebron que s’està remodelant. Aquest estiu s’hi fan els treballs més estructurals per tal que les parades puguin obrir al setembre. L’activitat al mercat conviurà amb les tasques de remodelació que es preveu estiguin acabades la tardor del 2018. El nou mercat serà més permeable als barris que l’envolten amb uns entorns totalment renovats. Una coberta verda, amb un hort urbà de 1000 metres quadrats, serà el seu tret més distintiu.