L’aplicació LactApp ja té més de 8.000 seguidors a les xarxes socials. Tracta un dels problemes més freqüents per a les mares novells: la lactància. Una de les creadores, Alba Padró, ha explicat a Barcelona FM que l’aplicació ofereix respostes “ajustades” a les indicacions que dóna la usuària. Així, cada mare obtindrà respostes diferents, d’acord amb les seves necessitats. En total hi ha fins a 2.300 respostes possibles en funció de les indicacions que es facin.

Les impulsores també remarquen que l’aplicació “no pot ni pretén substituir un professional sanitari” però sí ser una “eina per donar suport a les mares durant tota la lactància”, especialment en moments en què no saben a qui dirigir-se, “com per exemple a les tres de la matinada i et trobes amb problemes d’alletament”.

El llançament de l’aplicació coincideix amb la Setmana Mundial de la Lactància Materna. Es tracta d’una eina majoritàriament gratuïta i estarà també disponible per a dispositius mòbils iOS a partir de final d’aquesta mateixa setmana.