Bromes clàssiques per mantenir una tradició mil·lenària. Des de llapis que foraden dits, fins a llumins que exploten, passant per objectes que es mouen sols. Alguns, intenten encomanar l'esperit de dia dels Sants Innocents de pares a fills. JORDI TORRES "Al meu pare li posàvem una mosca a la sopa, no se n'adonava i a vegades se l'empassava. Són costums que es van perdent, per desgràcia." En aquests últims anys algunes bromes s'han censurat. ROSA MARIA LLOP, El rei de la màgia "Cada vegada es fan bromes menys pesades. Hi ha productes tòxics que s'han eliminat." La xarxa també s'ha fet ressò del dia dels Sants Innocents. El defensa del Barça Gerard Piqué ha anunciat a través de Twitter el naixement del seu fill amb Shakira. Més de 20.000 persones han retuitejat el missatge i l'han felicitat. Hores més tard, ell mateix ha revelat que el nen es deia "Inocencio". BTV també ha estat víctima d'aquesta diada. El Club Esportiu Europa ha assegurat que tindrà un programa propi a Barcelona Televisió. El rotatiu 'Mundo Deportivo' explica que el capità del Reial Madrid, Iker Casillas, va visitar ahir d'incògnit Barcelona. El diari destaca que el porter va beure aigua de la font de Caneletes i va comprar un caganer de Mourinho. Més preocupant és la notícia falsa que publica Alerta Digital. Aquest portal assegura que els militars espanyols han rodejat el Palau de la Generalitat amb l'objectiu de detenir Artur Mas. Bromes 2.0 a banda, la tradició més antiga per Sants Innocents és enganxar una llufa de paper a l'esquena d'alguna persona que circula pel carrer. Antigament, les llufes eren fulles de col o enciam que els més joves recollien al mercat i intentaven enganxar a les faldilles de les dones.

La xarxa també s’ha fet ressò del dia de Sants Innocents. El defensa del Barça Gerard Piqué ha anunciat a través de Twitter el naixement del seu fill amb Shakira. Una notícia que han retuitejat més de 20.000 persones. Hores més tard, ell mateix ha revelat que el nen es deia “Inocencio”.

BTV també ha estat víctima d’aquesta diada. El Club Esportiu Europa ha assegurat que tindrà un programa propi a Barcelona Televisió. Un altre mitjà que també s’ha atrevit a fer broma és el rotatiu ‘Mundo Deportivo’, que explica que el capità del Reial Madrid, Iker Casillas, va visitar ahir d’incògnit Barcelona. El diari destaca que el porter va beure aigua de la font de Caneletes i va comprar un caganer de Mourinho.

Més preocupant és la notícia falsa que publica Alerta Digital. Aquest portal assegura que els militars espanyols han envoltat el Palau de la Generalitat amb l’objectiu de detenir Artur Mas.