La pràctica de frontó al Parc de les Aigües va ser un dels elements de discòrdia en l’assemblea celebrada ahir a la seu del districte d’Horta-Guinardó. Alguns veïns del carrer de les Camèlies van demanar que se suprimís la pràctica d’aquest esport a causa dels sorolls que provoca. En cas que no fos possible, suggereixen establir un horari d’utilització més restrictiu, especialment els diumenges.

Una altra de les preocupacions veïnals que es van posar de manifest és la vigilància nocturna. Temen que la nova tanca no pugui evitar l’entrada d’un grup de joves que hi fa botellons els cap de setmana.  Els veïns afirmen que generen brutícia, sorolls i desperfectes al parc.

Debat tens entorn el mur de la ronda
Coincidint amb l’assemblea informativa, veïns de la ronda del Guinardó es van manifestar novament en contra del projecte del mur. La regidora Gemma Mumbrú es va reunir amb ells un cop acabada la sessió del Parc de les Aigües.

El representant dels veïns li va lliurar un projecte alternatiu, redactat per un arquitecte que els assessora, i que proposa un mur més baix i un major repartiment del trànsit entre el cantó de mar i el de muntanya. La tensió es va fer palesa i no es van acostar posicions.